Një prekje profesionale për sistemin tuaj : KontX-2014Njihuni me produktet tona të veçanta për zgjidhjet tuaja.

ose lexo me shume.

KontX-EXPRESSSTANDARDPROFESSIONAL , zgjidhni verzionin që ju nevojitet...

Strategji
Planifikim
Zhvillim
Puna jone

Hapi i parë për të ndryshuar

Menaxhimi i Kontabilitetit

Menaxhimi i Kontabilitetit

Menaxhimi i prodhimit

Menaxhimi i prodhimit

Zgjidhje Mobile

Zgjidhje Mobile

Zgjidhje tjera

Zgjidhje tjera

dhe me shume...

Produktet me çmim të ulët pozicionohen në mes të tregut.

Na kontaktoni për një ofertë të përshtatshme.

Menaxhimi i Marrëdhënieve të Shëndetshme të Klientit me Kënaqësinë e Konsumatorëve 100%


Në I-SOFT ekzistojnë zgjidhje për cdo lloj biznesi KontabilitetSupermarketRestaurantKafe-BarBarnatorePompaTekstilAuto-veglaKompani ShërbyeseDepo me shumiceShitje MobileETJ ...

Klientët që përfitojnë nga sistemi i menaxhimit dhe janë partnerë të punës I-SOFT