KontX BAZA

KontX BAZA !

Çka është KontX BAZA ?

KontX është një program i shpejtë i shitjes që është i rehatshëm pë t’u përdor, i cili mund të funksionojë plotësisht i integruar me gjeneratën e re të arkave regjistruese, me strukturë të përshtatshme për punë Online dhe Offline....

KontX BAZA është një program zgjidhje i zhvilluar duke analizuar nevojat e NVM-ve në sektorë të ndryshëm. Është softueri më i shpejtë dhe më praktik i biznesit me të cilin ju mund të ndiqni online të gjitha proceset e kompanisë si shitjea, blerja, financimi, programi i kontabilitetit. Ky është një partner zgjidhje, i pajisur mirë për kompanitë që duan të ofrojnë shërbim të mirë dhe të punojnë në mënyrë profesionale. Në sajë të programit KontX BAZA, Ju mund të bëni shitjet tuaja të miratuara financiarisht duke punuar me integrimin e plotë të gjenerimit me regjistrat e vegjël të gjeneratës së re. Duke siguruar përdorimin online në bizneset me degë të vetme, shitjet dhe grumbullimet integrohen menjëherë në programin tuaj backoffice dhe ju lejon të merrni të dhënat e raportit në çast. Duke siguruar përdorimin offline në bizneset me shumë degë, edhe nëse lidhja me bazën qendrore të të dhënave ndërprehet, programi i juaj vazhdon të funksionojë pa u ndalur, duke ju mundësuar të bëni shitje dhe grumbullime pa pritur lidhjen e sërishme. Vazhdoni shitjet pa u prekur nga situatat si ndërprerja e rrymës, shkyçja e internetit, ose mbyllja ose prishja e kompjuterit qendror. Duke iu dhënë klientëve tuaj kartelën e besnikërisë, ju mund të siguroni që me këtë kartelë ata të bëjnë shitblerje dhe nga këto shitblerje të fitojnë pikë dhe t’i shpenzojnë këto pikë. Duke bërë prezentime për fushatë dhe promocione, mund t’u siguroni klientëve mundësinë e fitimit të produktit dhuratë apo zbritje. Në produktet e përcaktuara dhe në periudhën e përcaktuar kohore, sipas totalit të shitblerjes ose sipas numrit të produkteve të blera mund të jepet zbritje ose ndonjë produkt dhuratë.. Falë sistemit të detajuar dhe të kuptueshëm të raportimit, ju mund të merrni në detaje raportet tuaja të arkës, raportet e qarkullimit, raportet e shitjeve në bazë produktesh, Shift dhe Raportet e produktivitetit të personelit. Këto raporte do t’ju ndihmojnë që të bëni shitje dhe të merrni vendime të fokusuara në produktivitet për biznesin tuaj. KontX POS përshpejton proceset tuaja dhe përmirëson efikasitetin tuaj operativ me raporte të përparuara që tregojnë rezultate të lehta që mund të kuptohen lehtë nga përdoruesit, ekranet e zhvilluara për përdorim të shpejtë, të gjitha rezultatet që dëshironi të përcjellni në emër të biznesit tuaj.ÇFARË BËNË KontX BAZA?

Pritja e kuponit, Treguesi i Klientit, Punë e Integruar me Peshore, Grumbullimi i produkteve, Të shtuarit e imazheve të produktit, Përzgjedhja e magazinës në momentin e shitjes, Vazhdimësia e shitjeve në arkë, Hapja e kartelës së stokut dhe printimi i etiketave. ...

Procesi i kthimit të produktit, Raportimi i Përmirësuar i Integrimit, Marrja e raportit Z nga regjistrat e keshit, Hapja e arkës nga arkëtari, Ekstrakti i llogarisë, Log raportet e korrigjimit të dokumenteve të vjetra, Raporti përmbledhës, Përcjellja e raportit me numrat serik, Mbledhja e pjesshme, Hyrja në çmimin e shitjes, Shitjet e koduara me shifra të hapura të llogarisë.
Njihuni me KontX POS nëse doni që kompania juaj të rritet me shpejtësi dhe të mos humbë të dhënat gjatë rritjes. Me sistemin e integruar plotësisht, ju do të jeni në gjendje të menaxhoni kompaninë tuaj nga një sistem i vetëm në sajë të KontX POS që do të plotësojë të gjitha nevojat e sektorit tuaj. Me sistemin e raportimit dhe përcjelljes së avancuar, do të kryeni proceset e biznesit tuaj në mënyrë të sinkronizuar. Ju mund të provoni KontX POS duke marrë demo.