Menaxhimi i shitjeve me pakice dhe me shumice

Shitja e shpejtë, Tregu, Shitja me Pakicë, Programi i depos

Në çdo modul të KontX-2014 ekzistojnë karakteristika të ndryshme për të gjitha kompanitë me shitje të shpejtësi, marketet dhe supermarketet që bëjnë shitje me pakicë të artikujve ushqimorë dhe tregtarët që shesin ajtikuj ushqimorë me shumicë. Falë këtyre karakteristikave, nevojat e biznesit mund të zgjidhen shpejtë dhe në mënyrë praktike. Falë karakteristikave të zhvilluara nga stafi i ekspertëve të “ INTELLIGENT SOFTWARE ”, pas analizës së nevojave dhe kërkesave të kompanive që veprojnë në këta sektorë, mund të siguroni menaxhimin cilësor të dyqaneve..

 • Menaxhimi i pjesshëm i grumbullimit
  • Ekranet e shitjes së shpejtë
  • Aplikimi me përdorimin e barkodeve
  • Shitjet në pritje
  • Kartelat e pakufizuara të çmimeve
  • Arka / Mbëshjtetja e POS – Sistemi i vetëm, menaxhim i shpejtë, integrim i menjëhershëm !
  • Falë KontX-2014 të krijuar për dyqane në rritje dhe ato të përfaqësuara, ju do të siguroni një kontrollë dhe monitorim profesional.

Nga aspekti i të mësuarit të lehtë dhe lehtësisi së përdorimit, ju mund ta zgjidhni sistemin që dëshironi, me një klikim të vetëm, nga kudo që ndodheni.

Planifikoni, menaxhoni, rritni të ardhurat tuaja vetëm me I-SOFT !