Kontakti

Na kontaktoni


Lokacionet

Adresat : Rruga B, Residio 5 Lamela B Kati 1 Nr.2 PRISHTINE/KOSOVE dhe Qazim Berisha (Bazhdarhane) Nr. 27 PRIZREN/KOSOVE

Tel: +38349 561 777 , +38349 562 777 , +38348 563 777 , +38348 564 777

Email: info@isoft-ks.com


Orari i punës

E Hënë - E Shtunë / 9:00 - 17:00